18/05/2021 18/05/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ.κ. Παΐσιος, απέστειλε σήμερα, 18-5-2021, Εγκύκλιο προς τους αιδεσιμωτάτους εφημερίους και τους υπευθύνους των Ιερών Μονών, μοναχούς και μοναχές της Ιεράς Μητροπόλεως, με την προτροπή όπως το ταχύτερο εμβολιαστεί ο Ιερός Κλήρος, και οι εργαζόμενοι καθ’ οιονδήποτε τρόπο στους Ι.Ναούς και Ι.Μονές της Επαρχίας, προκειμένου να επανέλθει η...
18 Μαΐου, 2021 - 17:14
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2021 - 17:24

Προτρέπει ιερείς και εργαζομένους να εμβολιαστούν το ταχύτερο

Διαδώστε:
Προτρέπει ιερείς και εργαζομένους να εμβολιαστούν το ταχύτερο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ.κ. Παΐσιος, απέστειλε σήμερα, 18-5-2021, Εγκύκλιο προς τους αιδεσιμωτάτους εφημερίους και τους υπευθύνους των Ιερών Μονών, μοναχούς και μοναχές της Ιεράς Μητροπόλεως, με την προτροπή όπως το ταχύτερο εμβολιαστεί ο Ιερός Κλήρος, και οι εργαζόμενοι καθ’ οιονδήποτε τρόπο στους Ι.Ναούς και Ι.Μονές της Επαρχίας, προκειμένου να επανέλθει η ζωή στην κανονικότητα και οι Ιεροί Ναοί και Ιερές Μονές να παραμείνουν καθαροί, χωρίς φόβο και μέτρα ασφαλείας.

Ακολουθεί η Εγκύκλιος:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων