30/12/2020 30/12/2020 Μπορείτε να παρακολουθήσετε στην Πεμπτουσία καθημερινά προβολές προς ενίσχυση και παρηγοριά από το αρχείο του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός. Σήμερα μπορείτε να παρακολουθήσετε την προβολή: «Ευγένιος Βούλγαρης. Μέγας Διδάσκαλος του Γένους».  Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο! Προβολές από την έξοδο της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου σε διάφορα μέρη της Ελλάδας κατά το...
30 Δεκεμβρίου, 2020 - 22:13

Προβολή: «Ευγένιος Βούλγαρης. Μέγας Διδάσκαλος του Γένους»

Διαδώστε:
Προβολή: «Ευγένιος Βούλγαρης. Μέγας Διδάσκαλος του Γένους»

Μπορείτε να παρακολουθήσετε στην Πεμπτουσία καθημερινά προβολές προς ενίσχυση και παρηγοριά από το αρχείο του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός. Σήμερα μπορείτε να παρακολουθήσετε την προβολή: «Ευγένιος Βούλγαρης. Μέγας Διδάσκαλος του Γένους». 

Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο!

Προβολές από την έξοδο της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου σε διάφορα μέρη της Ελλάδας κατά το παρελθόν, λιτανείες των αγιορειτών Πατέρων, ντοκιμαντέρ, αφιερώματα και βίντεο από το σπήλαιο της Γεννήσεως στην Βηθλεέμ. Συντονιστείτε με την Πεμπτουσία κάθε βράδυ στις 21:00.  Το υλικό που θα παρακολουθείτε είναι αποσπάσματα από τις παραγωγές του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός και αποτελούν πρόγραμμα της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας, η οποία θα εκπέμψει σύντομα.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων