17/06/2021 17/06/2021 Το «Τη υπερμάχω» έψαλλε στη Θεολογική Σχολή του Βελιγραδίου ο  Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ), Μέλος της Βουλής των Ελλήνων, Μάξιμος Χαρακόπουλος, που επισκέφθηκε και τη μεγαλύτερη εκκλησία των Βαλκανίων, τον Άγιο Σάββα Βελιγραδίου, κατά την επίσκεψή του στη Σερβία, όπου έλαβε χώρα η πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας.   Ψάλλοντας το «Τη...
17 Ιουνίου, 2021 - 20:10
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2021 - 19:32

Ψάλλοντας το «τη Υπερμάχω» στη Θεολογική Σχολή του Βελιγραδίου

Διαδώστε:
Ψάλλοντας το «τη Υπερμάχω» στη Θεολογική Σχολή του Βελιγραδίου

Το «Τη υπερμάχω» έψαλλε στη Θεολογική Σχολή του Βελιγραδίου ο  Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ), Μέλος της Βουλής των Ελλήνων, Μάξιμος Χαρακόπουλος, που επισκέφθηκε και τη μεγαλύτερη εκκλησία των Βαλκανίων, τον Άγιο Σάββα Βελιγραδίου, κατά την επίσκεψή του στη Σερβία, όπου έλαβε χώρα η πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας.

 

Νωρίτερα, είχε συνεργασία με το Ινστιτούτο Βυζαντινών Σπουδών της Ακαδημίας Βελιγραδίου, ενώ κατέθεσε και στεφάνι στο μνημείο πεσόντων κατά την απελευθέρωση του Βελιγραδίου από τους ναζί. Σε άλλη του ανάρτηση, ο κ. Χαρακόπουλος ευχαριστεί τη σερβική αντιπροσωπεία ΔΣΟ για «συμβολή σε ευόδωση εργασιών μας».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων