01/04/2021 01/04/2021 Μια ψηφιακή διαδικτυακή περιήγηση των Ιερών Μονών των Μετεώρων καθώς και τα μονοπάτια πρόσβασης στο πέτρινο δάσος δημιούργησαν σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ Τρικάλων σε συνεργασία με το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας (ΑΚΕΘ). Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των μαθημάτων της ειδικότητας Θρησκευτικού Τουρισμού και Προσκυνηματικών Περιηγήσεων του ΙΕΚ , οι σπουδαστές του τμήματος που εργάστηκαν για αυτή την σπουδαία πρωτοβουλία...
01 Απριλίου, 2021 - 9:26
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2021 - 10:17

Ψηφιακή περιήγηση στα Μετέωρα δημιούργησαν σπουδαστές από τα Τρίκαλα

Διαδώστε:
Ψηφιακή περιήγηση στα Μετέωρα δημιούργησαν σπουδαστές από τα Τρίκαλα

Μια ψηφιακή διαδικτυακή περιήγηση των Ιερών Μονών των Μετεώρων καθώς και τα μονοπάτια πρόσβασης στο πέτρινο δάσος δημιούργησαν σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ Τρικάλων σε συνεργασία με το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας (ΑΚΕΘ).

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των μαθημάτων της ειδικότητας Θρησκευτικού Τουρισμού και Προσκυνηματικών Περιηγήσεων του ΙΕΚ , οι σπουδαστές του τμήματος που εργάστηκαν για αυτή την σπουδαία πρωτοβουλία ήταν οι Θέμελη Γεωργία, Kruchko Aneliya, Λατσάρα Κρυσταλλία, Πανόπουλος Παντελής, Παπαστέργιος Κωνσταντίνος και Πελεκούδα Δήμητρα. Η εργασία πραγματοποιήθηκε με την καθοδήγηση της καθηγήτριάς τους κ. Τσεκούρα Μαρίας.

Για να δείτε τον Ψηφιακό χάρτη των Μετεώρων ακολουθήστε το παρακάτω Link: 

https://www.aketh.gr/meteora-map

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων