01/05/2021 02/05/2021 Με την ευχή η φετινή Ανάσταση να σημάνει το τέλος της πανδημίας και την επούλωση των πληγών στο σώμα της ανθρωπότητας, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, έστειλε το δικό της μήνυμα ελπίδας μετά από την Θεία Λειτουργία της Ανάστασης, που παρακολούθησε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών. Όπως δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας: «Γιορτάζουμε σήμερα...
01 Μαΐου, 2021 - 21:23
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2021 - 2:41

ΠτΔ: «H φετινή Ανάσταση να σημάνει το τέλος της πανδημίας»

Διαδώστε:
ΠτΔ: «H φετινή Ανάσταση να σημάνει το τέλος της πανδημίας»

Με την ευχή η φετινή Ανάσταση να σημάνει το τέλος της πανδημίας και την επούλωση των πληγών στο σώμα της ανθρωπότητας, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, έστειλε το δικό της μήνυμα ελπίδας μετά από την Θεία Λειτουργία της Ανάστασης, που παρακολούθησε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών.

Όπως δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας:

«Γιορτάζουμε σήμερα τη νίκη της ζωής πάνω στον θάνατο, την έξοδο από το σκοτάδι προς το φως, την ψυχική μετατόπιση από τον φόβο και την απόγνωση προς την ελπίδα.

Εύχομαι ολόψυχα η φετινή Ανάσταση να σημάνει το τέλος της πανδημίας, την επούλωση των πληγών στο σώμα της ανθρωπότητας και τον τελικό θρίαμβο του καλού, μέσα στο φως της αγάπης και της αλληλεγγύης.

Χριστός Ανέστη!»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κ. Μητσοτάκης: «Το Θείο Φως γίνεται ήλιος αισιοδοξίας»

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων