24/03/2022 24/03/2022 Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου γιόρτασε η Καλαμάτα την 201η επέτειο από την απελευθέρωσή της. Οι εκδηλώσεις εορτασμού ξεκίνησαν με την πανηγυρική Δοξολογία στον Ιστορικό Προσκυνηματικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων, από τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Μάνης κ. Χρυσόστομο και Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο. Η κ. Σακελλαροπούλου με ανάρτησή της στο twitter αναφέρθηκε στην παρουσία...
24 Μαρτίου, 2022 - 8:36
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2022 - 8:39

ΠτΔ: Τα ιδανικά των αγωνιστών μας καθοδηγούν

Διαδώστε:
ΠτΔ: Τα ιδανικά των αγωνιστών μας καθοδηγούν

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου γιόρτασε η Καλαμάτα την 201η επέτειο από την απελευθέρωσή της.

Οι εκδηλώσεις εορτασμού ξεκίνησαν με την πανηγυρική Δοξολογία στον Ιστορικό Προσκυνηματικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων, από τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Μάνης κ. Χρυσόστομο και Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο.

Η κ. Σακελλαροπούλου με ανάρτησή της στο twitter αναφέρθηκε στην παρουσία της στην Καλαμάτα στέλνοντας μήνυμα ότι το μαχητικό πνεύμα και τα ιδανικά των αγωνιστών μας καθοδηγούν και σήμερα, στους δύσκολους αυτούς καιρούς, στην προάσπιση της εθνικής μας ανεξαρτησίας.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

 ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ – Η Καλάματα εόρτασε την 201η Eπέτειο της Απελευθέρωσης της πόλης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων