10/10/2021 10/10/2021 Η επιδείνωση της κακοκαιρίας και το ξαφνικό μπουρίνι στην Αργολίδα με έντονο αέρα και βροχή, που έφερε το καιρικό φαινόμενο στην Ελλάδα ” Αθηνά”, είχε ως συνέπεια να πέσουν πολλά  δέντρα, σήμερα Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021. Μεγάλο δένδρο έπεσε στον δρόμο Άργους – Ναυπλίου στο ύψος της Δαλαμανάρας και έκλεισαν και τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας....
10 Οκτωβρίου, 2021 - 21:33
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2021 - 21:52

Πτώσεις δέντρων στην Αργολίδα λόγω της κακοκαιρίας

Διαδώστε:
Πτώσεις δέντρων στην Αργολίδα λόγω της κακοκαιρίας

Η επιδείνωση της κακοκαιρίας και το ξαφνικό μπουρίνι στην Αργολίδα με έντονο αέρα και βροχή, που έφερε το καιρικό φαινόμενο στην Ελλάδα ” Αθηνά”, είχε ως συνέπεια να πέσουν πολλά  δέντρα, σήμερα Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021.

Μεγάλο δένδρο έπεσε στον δρόμο Άργους – Ναυπλίου στο ύψος της Δαλαμανάρας και έκλεισαν και τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας. Κατά την επιχείρηση που έγινε για την κοπή του συμμετείχε κι ο εθελοντής αρχιπυροσβέστης ο Ιερέας από τη μητρόπολη Αργολίδας π. Ιωάννης Μητροσύλης. 

Επίσης πολλά  δέντρα έπεσαν στην περιοχή Κουτσοπόδι και τα Φίχτια.  Η πυροσβεστική έχει αποστείλει οχήματα και άνδρες για την κοπή των δέντρων ενώ και οχήματα της αστυνομίας βρίσκονται σε περιπολίες για τον εντοπισμό προβλημάτων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων