21/07/2020 21/07/2020 Μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση και έκταση με ελαιοκτήματα στη θέση Αγία Τριάδα στο βουνό μεταξύ του χωριού Αφάλωνα και της Ιεράς Μονής του Αγίου Ραφαήλ αντιμετωπίζει από τη 1 το μεσημέρι η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Επί τόπου έχουν σπεύσει και επιχειρούν 39 πυροσβέστες με 7 οχήματα και τέσσερα πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος επιχειρούν τέσσερα...
21 Ιουλίου, 2020 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2020 - 18:26

Πυρκαγιά κοντά στην Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ στη Λέσβο

Διαδώστε:
Πυρκαγιά κοντά στην Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ στη Λέσβο

Μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση και έκταση με ελαιοκτήματα στη θέση Αγία Τριάδα στο βουνό μεταξύ του χωριού Αφάλωνα και της Ιεράς Μονής του Αγίου Ραφαήλ αντιμετωπίζει από τη 1 το μεσημέρι η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Επί τόπου έχουν σπεύσει και επιχειρούν 39 πυροσβέστες με 7 οχήματα και τέσσερα πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος επιχειρούν τέσσερα δασοπυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Δείτε σχετικό βίντεο:

 

 

 

 

 

 

Δείτε το σχετικό tweet της Πυροσβεστικής: 

 

Στον λόφο των Καρυών, επάνω από τη λουτρόπολη της Θερμής, μέσα στους ελαιώνες προβάλλει η Iερά Mονή του Αγίου Ραφαήλ, σημαντικό σύγχρονο προσκύνημα της Λέσβου, που προσελκύει πλήθη επισκεπτών κάθε χρόνο. Η Iερά Μονή εορτάζει την Τρίτη της Διακαινησίμου, ημέρα της καταστροφής από τους Τούρκους και μαρτυρίου των αγίων.

Δείτε εδώ το σχετικό αφιέρωμα του Πρακτορείου Ορθοδοξίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων