18/02/2022 18/02/2022 Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία περισυλλογής των επιβατών και του πληρώματος του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Euroferry Olympiα, στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά τα ξημερώματα ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής βορειοανατολικά της νήσου Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του δρομολογίου από Ηγουμενίτσα προς Πρίντεζι. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έως τώρα έχουν αποβιβαστεί σε σκάφη του λιμενικού και της...
18 Φεβρουαρίου, 2022 - 8:48

Πυρκαγιά σε πλοίο ανοιχτά της Ερεικούσας

Διαδώστε:
Πυρκαγιά σε πλοίο ανοιχτά της Ερεικούσας

Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία περισυλλογής των επιβατών και του πληρώματος του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Euroferry Olympiα, στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά τα ξημερώματα ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής βορειοανατολικά της νήσου Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του δρομολογίου από Ηγουμενίτσα προς Πρίντεζι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έως τώρα έχουν αποβιβαστεί σε σκάφη του λιμενικού και της ιταλικής ακτοφυλακής 242 άτομα τα οποία αναμένεται να μεταφερθούν στην Κέρκυρα.

Επίσης, ένας επιβάτης με αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρεται ήδη με πλωτό του λιμενικού στη Κέρκυρα.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες ο πλοίαρχος του πλοίου ενημέρωσε ότι όλοι οι επιβαίνοντες περισυλλέγονται από παραπλέοντα πλοία.

Στη θαλάσσια περιοχή, όπου έχει σημειωθεί το συμβάν, σπεύδει το πλοίο «Ελυρος», η φρεγάτα Ύδρα πυροσβεστικά σκάφη και άλλα παραπλέοντα πλοία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων