10/07/2021 10/07/2021 Πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Βαρνάβα Αττικής ξέσπασε πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, χωρίς να απειλεί, προς το παρόν, κατοικημένη περιοχή. Άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις και στο σημείο επιχειρούν 34 πυροσβέστες, 10 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα, καθώς και τρία ελικόπτερα και τρία αεροσκάφη. Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική...
10 Ιουλίου, 2021 - 12:26
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2021 - 12:09

Πυρκαγιές σε Ελευσίνα και Βαρνάβα Αττικής

Διαδώστε:
Πυρκαγιές σε Ελευσίνα και Βαρνάβα Αττικής

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Βαρνάβα Αττικής ξέσπασε πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, χωρίς να απειλεί, προς το παρόν, κατοικημένη περιοχή.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις και στο σημείο επιχειρούν 34 πυροσβέστες, 10 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα, καθώς και τρία ελικόπτερα και τρία αεροσκάφη.

Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική πυρκαγιά εκδηλώθηκε, σε χαμηλή βλάστηση, στην περιοχή Πάτημα Ελευσίνας. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων