13/04/2021 13/04/2021 Τη λήψη μέτρων και δράσεων για τη στήριξη και ενίσχυση των Μονάδων Ψυχικής Υγείας της Θράκης ανακοίνωσε χθες, Δευτέρα 12 Απριλίου, η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Η κ. Ράπτη συναντήθηκε και με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο. Η υφυπουργός αρχικά συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Ανατολικής...
13 Απριλίου, 2021 - 9:09
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2021 - 9:26

Ράπτη: Η εκκλησία συνεισφέρει στην ενημέρωση κατά της covid-19

Διαδώστε:
Ράπτη: Η εκκλησία συνεισφέρει στην ενημέρωση κατά της covid-19

Τη λήψη μέτρων και δράσεων για τη στήριξη και ενίσχυση των Μονάδων Ψυχικής Υγείας της Θράκης ανακοίνωσε χθες, Δευτέρα 12 Απριλίου, η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Η κ. Ράπτη συναντήθηκε και με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο.

Η υφυπουργός αρχικά συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης Χρήστο Μέτιο, με τον οποίο συζήτησε την ένταξη έργων Ψυχικής Υγείας στα σχεδιαζόμενα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα 2021-2027.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως  κ. Άνθιμο, με τον οποίο συζήτησαν για τις επιπτώσεις της πανδημίας και την προσφορά της Εκκλησίας στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη καθώς και τη συνεισφορά της στην ενημέρωση του κοινού για τη σημασία των εμβολιασμών κατά της COVID-19.

Φωτογραφίες: Σελίδα Facebook Ζωής Ράπτη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων