03/11/2022 03/11/2022 Άνω κάτω έκανε πιστούς και ιερείς  48χρονη στο Ρέθυμνο, η οποία εισέβαλε στην Ιερά Μονή της Αγίας Αναστασίας στον Τσεσμέ το βράδυ της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου και προσπάθησε να διακόψει τη νυχτερινή λειτουργία. Ανάλογα περιστατικά έχει δημιουργήσει άλλες τρεις φορές στο παρελθόν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πριν ένα χρόνο περίπου είχε εισβάλει και στο Γενικό...
03 Νοεμβρίου, 2022 - 12:01
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2022 - 12:06

Ρέθυμνο: Εισέβαλε σε εκκλησία και διέκοψε τη Θεία Λειτουργία – Χειροπέδες στην 48χρονη ταραχοποιό

Διαδώστε:
Ρέθυμνο: Εισέβαλε σε εκκλησία και διέκοψε τη Θεία Λειτουργία – Χειροπέδες στην 48χρονη ταραχοποιό

Άνω κάτω έκανε πιστούς και ιερείς  48χρονη στο Ρέθυμνο, η οποία εισέβαλε στην Ιερά Μονή της Αγίας Αναστασίας στον Τσεσμέ το βράδυ της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου και προσπάθησε να διακόψει τη νυχτερινή λειτουργία.

Ανάλογα περιστατικά έχει δημιουργήσει άλλες τρεις φορές στο παρελθόν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πριν ένα χρόνο περίπου είχε εισβάλει και στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου και είχε λεκτικό επεισόδιο με γιατρό.

Η γυναίκα συνελήφθη από την Αστυνομία, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα neakriti ενώ την περασμένη εβδομάδα η Αστυνομία της είχε περάσει χειροπέδες ξανά για παρόμοιο περιστατικό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων