06/01/2022 06/01/2022 Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τελέστηκε ο Καθαγιασμός των Υδάτων στο Ενετικό Λιμάνι Ρεθύμνου ανήμερα του εορτασμού των Αγίων Θεοφανείων. Τον Τίμιο Σταύρο έπιασε για ενδέκατη φορά ο κ. Αντώνης Μακρυμανωλάκης ο οποίος δίνει το παρών για 24 ολόκληρα χρόνια ανήμερα των Θεοφανείων. Νωρίτερα τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων και ο Μεγάλος Αγιασμός στην Μητρόπολη...
06 Ιανουαρίου, 2022 - 13:41
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2022 - 13:34

Ρέθυμνο: Νεαρός έπιασε τον Τίμιο Σταυρό για 11η φορά!

Διαδώστε:
Ρέθυμνο: Νεαρός έπιασε τον Τίμιο Σταυρό για 11η φορά!

Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τελέστηκε ο Καθαγιασμός των Υδάτων στο Ενετικό Λιμάνι Ρεθύμνου ανήμερα του εορτασμού των Αγίων Θεοφανείων. Τον Τίμιο Σταύρο έπιασε για ενδέκατη φορά ο κ. Αντώνης Μακρυμανωλάκης ο οποίος δίνει το παρών για 24 ολόκληρα χρόνια ανήμερα των Θεοφανείων.

Νωρίτερα τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων και ο Μεγάλος Αγιασμός στην Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου, ο Τίμιος Σταυρός μεταφέρθηκε με πομπή από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στην προκυμαία όπου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή, όπως αναφέρει το goodnet.gr.

Ο Σεβασμιώτατος έδωσε τον καθιερωμένο χρυσό σταυρό και τις ευχές του στον κ. Μακρυμανωλάκη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων