21/10/2022 21/10/2022 Ένοχος για την κανάτα που αφαίρεσε μέσα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Κοιμητήριο της Ρόδου, κρίθηκε 38χρονος από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου. Ο 38χρονος κατηγορούνταν για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής από τόπο προορισμένο για θρησκευτική λατρεία και στις 12 Οκτωβρίου το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης τον...
21 Οκτωβρίου, 2022 - 20:52
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2022 - 20:56

Ρόδος: Έκλεψε επίχρυση κανάτα από το ναό του Αγίου Δημητρίου

Διαδώστε:
Ρόδος: Έκλεψε επίχρυση κανάτα από το ναό του Αγίου Δημητρίου

Ένοχος για την κανάτα που αφαίρεσε μέσα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Κοιμητήριο της Ρόδου, κρίθηκε 38χρονος από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.

Ο 38χρονος κατηγορούνταν για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής από τόπο προορισμένο για θρησκευτική λατρεία και στις 12 Οκτωβρίου το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης τον έκρινε ένοχο με το ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού και του επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους την οποία αναστέλλει επί τριετία.

Η κλοπή, σύμφωνα με την εφημερίδα Ροδιακή, είχε γίνει στις 11 Φεβρουαρίου 2018 στις 12 το μεσημέρι, οπότε και ο 38χρονος, χωρίς να γίνει αντιληπτός, μπήκε μέσα στην εκκλησία του Κοιμητηρίου του Αγίου Δημητρίου στην πόλη της Ρόδου, και αφαίρεσε ένα επιχρυσωμένο κανατάκι μαζί με το πιατάκι του, συνολικής αξίας 230 ευρώ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων