07/07/2020 07/07/2020 Η Κρατική Δούμα ενέκρινε σήμερα Τρίτη ψήφισμα προς την Εθνοσυνέλευση της Τουρκίας, αναφορικά με την Αγία Σοφία , ζητώντας να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την αποφυγή συνεπειών που θα μπορούσαν να προκύψουν από το ενδεχόμενο μετατροπής της σε τζαμί. “Ζητούμε από τους συναδέλφους μας, βουλευτές της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, να αναλύσουν διεξοδικά την κατάσταση”...
07 Ιουλίου, 2020 - 12:53
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2020 - 13:25

Ρωσία: Παρέμβαση της Κρατικής Δούμας για την Αγία Σοφία

Διαδώστε:
Ρωσία: Παρέμβαση της Κρατικής Δούμας για την Αγία Σοφία

Η Κρατική Δούμα ενέκρινε σήμερα Τρίτη ψήφισμα προς την Εθνοσυνέλευση της Τουρκίας, αναφορικά με την Αγία Σοφία , ζητώντας να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την αποφυγή συνεπειών που θα μπορούσαν να προκύψουν από το ενδεχόμενο μετατροπής της σε τζαμί.
“Ζητούμε από τους συναδέλφους μας, βουλευτές της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, να αναλύσουν διεξοδικά την κατάσταση” αναφέρεται στο ψήφισμα, καλώντας του βουλευτές της Τουρκίας να μην αποδεχθούν την αλλαγή στο καθεστώς της Αγίας Σοφίας.
Τονίζουν επίσης , ότι εκτιμούν βαθιά τον φιλικό χαρακτήρα των σχέσεων Ρωσίας-Τουρκίας, οι οποίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τους λαούς των δύο χωρών «σε δύσκολους καιρούς αυξανόμενων γεωπολιτικών και άλλων προκλήσεων που που περιπλέκονται ακόμα περισσότερο από την πανδημία COVID-19».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων