14/09/2019 14/09/2019 Προσκυνηματικό ταξίδι σε μοναστήρια της Εκκλησίας της Ελλάδας πραγματοποίησαν πριν από λίγες ημέρες ο Πρόεδρος του Εκδοτικού Συμβουλίου της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, Μητροπολίτης Καλούγκα κ. Κλήμης και ο Μητροπολίτης Τιούμεν και Τομπόλσκ Δημήτριος. Στο ταξίδι τους συνόδευσαν ο καθηγητής πατρολογίας της Θεολογικής Σχολής Καλούγκα, βοηθός του προέδρου του Εκδοτικού Συμβουλίου και ο καθηγητής ιστορίας των...
14 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:13
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2019 - 10:32

Ρώσοι Ιεράρχες σε μοναστήρια της Θεσσαλίας

Διαδώστε:
Ρώσοι Ιεράρχες σε μοναστήρια της Θεσσαλίας

Προσκυνηματικό ταξίδι σε μοναστήρια της Εκκλησίας της Ελλάδας πραγματοποίησαν πριν από λίγες ημέρες ο Πρόεδρος του Εκδοτικού Συμβουλίου της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, Μητροπολίτης Καλούγκα κ. Κλήμης και ο Μητροπολίτης Τιούμεν και Τομπόλσκ Δημήτριος.

Στο ταξίδι τους συνόδευσαν ο καθηγητής πατρολογίας της Θεολογικής Σχολής Καλούγκα, βοηθός του προέδρου του Εκδοτικού Συμβουλίου και ο καθηγητής ιστορίας των ορθόδοξων Εκκλησιών.
Κατά τη διάρκεια του προσκυνήματος οι Ιεράρχες επισκέφτηκαν πόλεις και μοναστήρια της Θεσσαλίας, της κεντρικής Ελλάδας και της Νότιας Μακεδονίας και μίλησαν με τους αδελφούς ιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος, συζητώντας θέματα της ανάπτυξης των πνευματικών σχέσεων, διατήρησης των παραδόσεων, πολιτιστικών και ιστορικών αξιών, καθώς και θέματα κοινής αναζήτησης απαντήσεων στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων