24/04/2022 24/04/2022 Στο Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας στην Ξάνθη έκανε Ανάσταση η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. Στην τελετή της Αναστάσως χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων. “Η Ανάσταση εκφράζει την ήττα του σκότους, το άνοιγμα της καρδιάς προς τον συνάνθρωπό μας. Εύχομαι ολόψυχα το Αναστάσιμο φως να σημάνει την...
24 Απριλίου, 2022 - 13:06
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2022 - 16:47

Σακελλαροπούλου από Ξάνθη: “Η Ανάσταση εκφράζει την ήττα του σκότους”

Διαδώστε:
Σακελλαροπούλου από Ξάνθη: “Η Ανάσταση εκφράζει την ήττα του σκότους”

Στο Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας στην Ξάνθη έκανε Ανάσταση η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Στην τελετή της Αναστάσως χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων. “Η Ανάσταση εκφράζει την ήττα του σκότους, το άνοιγμα της καρδιάς προς τον συνάνθρωπό μας. Εύχομαι ολόψυχα το Αναστάσιμο φως να σημάνει την αναγέννηση των ελπίδων μας για ειρήνη και ευημερία. Και πάνω απ’ όλα το τέλος του πολέμου, που δοκιμάζει τόσο σκληρά τον Ουκρανικό λαό και βυθίζει στην αγωνία όλο τον κόσμο. Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους!” δήλωσε.

Σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε την έδρα της XXV Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία στο Πετροχώρι Ξάνθης προκειμένου να ευχηθεί σε αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες. 

“Ανήμερα του Πάσχα θέλησα να βρεθώ στη Θράκη, κοντά στους αξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων μας Δυνάμεων, που με αυταπάρνηση και αίσθημα ευθύνης υπερασπίζονται την εθνική μας ανεξαρτησία και την ασφάλεια της χώρας. Από το υψηλό τους φρόνημα, αντλούμε πίστη και αισιοδοξία για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!” δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων