21/04/2023 21/04/2023  «Το χρέος μας να επαγρυπνούμε και να διαφυλάσσουμε τη δημοκρατία», υπενθυμίζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας  Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με αφορμή τη σκοτεινή επέτειο της 21ης Απριλίου. «Συνώνυμη της ωμής καταπάτησης των δικαιωμάτων και των ελευθεριών, η επτάχρονη δικτατορία επέφερε σοβαρότατο πλήγμα στη χώρα και κατέληξε στην κυπριακή τραγωδία. Η σκοτεινή επέτειος της 21ης Απριλίου μας υπενθυμίζει...
21 Απριλίου, 2023 - 11:55
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2023 - 11:52

Σακελλαροπούλου για 21η Απριλίου: Υπενθυμίζει το χρέος μας να επαγρυπνούμε και να διαφυλάσσουμε τη Δημοκρατία

Διαδώστε:
Σακελλαροπούλου για 21η Απριλίου: Υπενθυμίζει το χρέος μας να επαγρυπνούμε και να διαφυλάσσουμε τη Δημοκρατία

 «Το χρέος μας να επαγρυπνούμε και να διαφυλάσσουμε τη δημοκρατία», υπενθυμίζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας  Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με αφορμή τη σκοτεινή επέτειο της 21ης Απριλίου.

«Συνώνυμη της ωμής καταπάτησης των δικαιωμάτων και των ελευθεριών, η επτάχρονη δικτατορία επέφερε σοβαρότατο πλήγμα στη χώρα και κατέληξε στην κυπριακή τραγωδία. Η σκοτεινή επέτειος της 21ης Απριλίου μας υπενθυμίζει το χρέος μας να επαγρυπνούμε και να διαφυλάσσουμε τη δημοκρατία», αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων