30/10/2020 30/10/2020 Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του σεισμού στη Σάμο και τη Σμύρνη, εκφράζει με ανάρτησή της στο twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τονίζοντας ότι «η ανθρώπινη τραγωδία δεν γνωρίζει σύνορα». Παράλληλα, σημειώνει «ευχή μας είναι οι λιγότερες δυνατές απώλειες και καθήκον μας η άμεση στήριξη του νησιού». Η ΠτΔ επικοινώνησε με τις αρχές...
30 Οκτωβρίου, 2020 - 19:59
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2020 - 20:01

Σακελλαροπούλου: «Η ανθρώπινη τραγωδία δεν γνωρίζει σύνορα»

Διαδώστε:
Σακελλαροπούλου: «Η ανθρώπινη τραγωδία δεν γνωρίζει σύνορα»

Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του σεισμού στη Σάμο και τη Σμύρνη, εκφράζει με ανάρτησή της στο twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τονίζοντας ότι «η ανθρώπινη τραγωδία δεν γνωρίζει σύνορα». Παράλληλα, σημειώνει «ευχή μας είναι οι λιγότερες δυνατές απώλειες και καθήκον μας η άμεση στήριξη του νησιού».

Η ΠτΔ επικοινώνησε με τις αρχές της Σάμου και εξέφρασε την οδύνη της για τα δύο παιδιά που χάθηκαν τόσο άδικα

Την οδύνη της για τα δυο παιδιά που χάθηκαν τόσο άδικα στη Σάμο, εξέφρασε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε επικοινωνία της με τις τοπικές αρχές του νησιού. Όπως σημειώνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε ανάρτησή της στο twitter, «σε αυτές τις τραγικές για τους οικείους τους ώρες, η σκέψη όλων μας είναι κοντά τους».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων