18/01/2021 18/01/2021 «Σαν χθες ήταν η γιορτή σου, αγαπητέ μας π. Αντώνιε. Μερικές φορές αναρωτιέμαι, εάν ζούσες σήμερα τι θα έλεγες για τις οριακές καταστάσεις που βιώνουμε;» αναφέρει ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Δήμου Πευκακίων Αγίας Παρασκευής, π. Σταύρος Τρικαλιώτης σε επίκαιρη ανάρτησή του, αναφερόμενος στον μακαριστό π. Αντώνιο Αλεβιζόπουλο. «Μάς δίδαξες πολλά, μα κυρίως...
18 Ιανουαρίου, 2021 - 19:01
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2021 - 20:22

«Σαν χθες ήταν η γιορτή σου, αγαπητέ μας π. Αντώνιε»

Διαδώστε:
«Σαν χθες ήταν η γιορτή σου, αγαπητέ μας π. Αντώνιε»

«Σαν χθες ήταν η γιορτή σου, αγαπητέ μας π. Αντώνιε. Μερικές φορές αναρωτιέμαι, εάν ζούσες σήμερα τι θα έλεγες για τις οριακές καταστάσεις που βιώνουμε;» αναφέρει ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Δήμου Πευκακίων Αγίας Παρασκευής, π. Σταύρος Τρικαλιώτης σε επίκαιρη ανάρτησή του, αναφερόμενος στον μακαριστό π. Αντώνιο Αλεβιζόπουλο.

«Μάς δίδαξες πολλά, μα κυρίως το ορθοδόξως σκέπτεσθαι και το ορθόδόξως ζην, μακριά από τις αλλοιώσεις των ποικιλώνυμων αιρέσεων και των παραφυάδων τους. Ήσουν πρωτοπόρος στον χώρο σου και μπορώ να πω μέχρι και σήμερα αξεπέραστος. Μάς συντροφεύουν τα βιβλία σου και κυρίως οι προσευχές σου στον Ύψιστο για εμάς που παλεύουμε με τα άγρια κύματα των ποικίλων πειρασμών και προκλήσεων. Μακάρι να αναδειχθεί ο συνεχιστής σου. Η ορθόδοξη Εκκλησία μας και ιδίως το προάστιο της Αγίας Παρασκευής σού χρωστάει πολλά. Θεωρώ μεγάλη ευλογία που σε γνώρισα και σε τίμησα με τις ελάχιστες δυνατότητές μου. Ας είναι αιωνία η μνήμη σου και της αγαπημένης σου πρεσβυτέρας Αντωνίας, που στάθηκε επαξίως δίπλα σου κι έδινε κι εκείνη αθόρυβα την εν Χριστώ μαρτυρία της».

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων