11/04/2020 11/04/2020 ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΗΣ – Σάββατο του Λαζάρου την περίοδο της πανδημίας (covid-19) – «Ἐδάκρυσεν ὁ Ἰησοῦς»⋅ ο πιο συγκλονιστικός στίχος ολόκληρου του Ευαγγελίου, ο οποίος ταυτοχρόνως φανερώνει τη βαθιά ανθρωπινότητα του Ιησού. Μόνο ο Χριστιανισμός κηρύττει πως ο θάνατος είναι αφύσικος και συνεπώς πραγματικά φρικτός. Μπροστά στο μνήμα του Λαζάρου ο Χριστός δακρύζει, κι όταν...
11 Απριλίου, 2020 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2020 - 17:57

Σάββατο του Λαζάρου την περίοδο της πανδημίας Covid-19

Διαδώστε:
Σάββατο του Λαζάρου την περίοδο της πανδημίας Covid-19

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΗΣ – Σάββατο του Λαζάρου την περίοδο της πανδημίας (covid-19) – «Ἐδάκρυσεν ὁ Ἰησοῦς»⋅ ο πιο συγκλονιστικός στίχος ολόκληρου του Ευαγγελίου, ο οποίος ταυτοχρόνως φανερώνει τη βαθιά ανθρωπινότητα του Ιησού. Μόνο ο Χριστιανισμός κηρύττει πως ο θάνατος είναι αφύσικος και συνεπώς πραγματικά φρικτός. Μπροστά στο μνήμα του Λαζάρου ο Χριστός δακρύζει, κι όταν η ώρα του δικού Του θανάτου πλησιάζει, “ἤρξατο ἐκθαμβεῖσθαι καὶ ἀδημονεῖν”».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων