06/04/2022 06/04/2022 Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία πραγματοποιούν από τις 6 το πρωί ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ, διεκδικώντας αύξηση μισθών και μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας, ώστε να υπαρξει αξιοπρεπής διαβίωση για όλους. Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του μετρό (γραμμές 1, 2, 3), του τραμ και τα τρόλεϊ, ενώ τα λεωφορεία, θα κινηθούν από τις 9 το πρωί ως...
06 Απριλίου, 2022 - 10:17
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2022 - 10:18

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Διαδώστε:
Σε απεργιακό κλοιό η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία πραγματοποιούν από τις 6 το πρωί ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ, διεκδικώντας αύξηση μισθών και μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας, ώστε να υπαρξει αξιοπρεπής διαβίωση για όλους.

Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του μετρό (γραμμές 1, 2, 3), του τραμ και τα τρόλεϊ, ενώ τα λεωφορεία, θα κινηθούν από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ. Σήμερα δεν θα ισχύσει ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας.

Τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια. Η ΠΝΟ ανακοίνωσε ότι στην απεργιακή κινητοποίηση θα συμμετέχουν τα πληρώματα από όλες τις κατηγορίες πλοίων, με έναρξη την 00:01 της Τετάρτης 6ης Απριλίου και λήξη στις 24:00 ώρα της ίδιας ημέρας, ενώ κανονικά θα γίνουν οι πτήσεις σε όλα τα αεροδρόμια.

Επίσης, λόγω της απεργίας θα υπάρξουν τροποποιήσεις και στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Στην απεργία θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε ασφαλιστικά ταμεία, εφορίες, πολεοδομία, νομαρχίες, δήμους. Επίσης, 24ωρη απεργία πραγματοποιεί η ΠΟΣΠΕΡΤ και τετράωρη στάση εργασίας 12-4 το μεσημέρι, η ΕΣΗΕΑ, η ΕΣΠΗΤ και η ΕΤΕΡ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων