05/03/2023 05/03/2023 Ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος, με ανακοίνωσή του για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, αναφέρει πως «είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανταποκριθούμε στη λεπτομερή ενημέρωση της κοινής γνώμης». Σε αργία έχουν τεθεί ο σταθμάρχης βάρδιας του Σταθμού της Λάρισας και ο προϊστάμενός του, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η προανακριτική διαδικασία για τα αίτια και τις συνθήκες του...
05 Μαρτίου, 2023 - 12:04
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2023 - 11:46

Σε αργία ο σταθμάρχης Λάρισας και ο προϊστάμενός του για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Διαδώστε:
Σε αργία ο σταθμάρχης Λάρισας και ο προϊστάμενός του για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος, με ανακοίνωσή του για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, αναφέρει πως «είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανταποκριθούμε στη λεπτομερή ενημέρωση της κοινής γνώμης».

Σε αργία έχουν τεθεί ο σταθμάρχης βάρδιας του Σταθμού της Λάρισας και ο προϊστάμενός του, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η προανακριτική διαδικασία για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος όπως γνωστοποιεί με σημερινή ανακοίνωσή του ο ΟΣΕ.

Δεσμεύεται ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να αποδοθεί πλήρης και απόλυτη δικαιοσύνη σε ό,τι αφορά τα αίτια του τραγικού συμβάντος στο οποίο χάθηκαν τόσες ανθρώπινες ζωές».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση του ΟΣΕ «από την πρώτη στιγμή η διοίκηση και τα στελέχη του Οργανισμού βρέθηκαν στον τόπο του δυστυχήματος και με ειδικά συνεργεία έχουν ρίξει το βάρος τους στον απεγκλωβισμό των επιβατών και τη συνολική αντιμετώπιση του δυστυχήματος στο πεδίο συνδράμοντας όλους τους συναρμόδιους φορείς».

Εκφράζοντας για άλλη μια φορά τα συλλυπητήρια και την οδύνη του αναφέρει πως υπό το βάρος τέτοιων συνθηκών και με βάση αυτές τις προτεραιότητες «είναι εξαιρετικά δύσκολο ο Οργανισμός να ανταποκριθεί στην λεπτομερή ενημέρωση της κοινής γνώμης μέσω των ΜΜΕ κάτι το οποίο θα συμβεί το επόμενο διάστημα με το μέγιστο σεβασμό στα θύματα του δυστυχήματος».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων