29/07/2019 29/07/2019 Έκκληση προς τους εκκλησιαστικούς ηγέτες να ξεκινήσουν διάλογο, απηύθυνε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένκι, με αφορμή την 1031η επέτειο Εκχριστιανισμού των Ρως. “Αυτό το ιστορικό γεγονός ας γίνει ένα ισχυρό κίνητρο για την ενοποίηση του κράτους, την ενδυνάμωσή του και την ανάπτυξή του. Προτρέπω τους αρχηγούς των εκκλησιών να προχωρήσουν σε διάλογο ώστε η...
29 Ιουλίου, 2019 - 10:01

Σε διάλογο καλεί την Εκκλησία ο Ουκρανός Πρόεδρος

Διαδώστε:
Σε διάλογο καλεί την Εκκλησία ο Ουκρανός Πρόεδρος

Έκκληση προς τους εκκλησιαστικούς ηγέτες να ξεκινήσουν διάλογο, απηύθυνε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένκι, με αφορμή την 1031η επέτειο Εκχριστιανισμού των Ρως.

“Αυτό το ιστορικό γεγονός ας γίνει ένα ισχυρό κίνητρο για την ενοποίηση του κράτους, την ενδυνάμωσή του και την ανάπτυξή του. Προτρέπω τους αρχηγούς των εκκλησιών να προχωρήσουν σε διάλογο ώστε η πίστη να ενώνει κι όχι να χωρίζει τους Ουκρανούς», δήλωσε σε μήνυμά του στο Twitter ο Ουκρανός πρόεδρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων