04/07/2022 04/07/2022 Μάχη εξακολουθούν να δίνουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα σε δασική έκταση στο Άγιον Όρος, στην περιοχή Ακρωτήριο Αράπης. Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 16 οχήματα, ενώ νωρίτερα συνέδραμε στην κατάσβεση ελικόπτερο. Η περιοχή είναι δύσβατη, κοντά στο...
04 Ιουλίου, 2022 - 22:23
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2022 - 23:51

Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στο Άγιον Όρος

Διαδώστε:
Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στο Άγιον Όρος

Μάχη εξακολουθούν να δίνουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα σε δασική έκταση στο Άγιον Όρος, στην περιοχή Ακρωτήριο Αράπης.

Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 16 οχήματα, ενώ νωρίτερα συνέδραμε στην κατάσβεση ελικόπτερο.

Η περιοχή είναι δύσβατη, κοντά στο σημείο όπου είχε ξεσπάσει φωτιά στις 24 Ιουνίου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέχρι στιγμής, δεν απειλούνται μοναστήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πυρκαγιά στο Άγιον Όρος – Έσπευσαν επίγεια και εναέρια μέσα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων