18/10/2019 18/10/2019 Την έκθεση φωτογραφίας «Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή» επισκέπτεται αυτή την ώρα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος με τη συνοδεία του. Πρόκειται για μια έκθεση φωτογράφων μεταξύ των οποίων είναι και ο φωτογράφος του Πατριάρχου Βαρθολομαίου κ. Νικόλαος Μαγγίνας. Για την οικολογική κρίση αλλά και την ανάγκη συμβίωσης με όλο τον κόσμο μίλησε ο “πρασινος” Πατριαρχης κ.κ. Βαρθολομαίος,...
18 Οκτωβρίου, 2019 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2019 - 19:39

Σε έκθεση φωτογραφίας ο Οικ. Πατριάρχης

Διαδώστε:
Σε έκθεση φωτογραφίας ο Οικ. Πατριάρχης

Την έκθεση φωτογραφίας «Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή» επισκέπτεται αυτή την ώρα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος με τη συνοδεία του.

Πρόκειται για μια έκθεση φωτογράφων μεταξύ των οποίων είναι και ο φωτογράφος του Πατριάρχου Βαρθολομαίου κ. Νικόλαος Μαγγίνας.

Για την οικολογική κρίση αλλά και την ανάγκη συμβίωσης με όλο τον κόσμο μίλησε ο “πρασινος” Πατριαρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, τόνισε ιδιαίτερα για την αγάπη μεταξύ των χριστιανών ενώ συνεχάρη ιδιαίτερα του φωτογράφους και τον κ. Μαγγίνα που αξιοποιεί της φωτογραφίες από τα ταξίδια του «Όταν έχουμε κοινό πατέρα τα αδέρφια είναι αγαπημένα μεταξύ τους, αυτό κυρήττει το Οικουμενικό Πατριαρχείο μας» κατέληξε.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Φερδής- Θεολόγος- Δημοσιογράφος

Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων