23/04/2019 23/04/2019 Ο νόμος για την μετονομασία της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας, του Πατριαρχείου της Μόσχας, εξακολουθεί να ισχύει παρά απόφαση, την οποία εξέδωσε Επαρχιακό Δικαστήριο του Κιέβου, δήλωσε ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου της χώρας Αντρέι Παρούμπι. “Η απόφαση του περιφερειακού δικαστηρίου σήμερα είναι πράγματι παράλογη”, δήλωση ο κ. Παρούμπι, υπογραμμίζοντας ότι ο νόμος, ο οποίος  ψηφίστηκε...
23 Απριλίου, 2019 - 14:18

Σε ισχύ ο νόμος για την μετονομασία της Εκκλησίας της Ουκρανίας του Πατρ. Μόσχας

Διαδώστε:
Σε ισχύ ο νόμος για την μετονομασία της Εκκλησίας της Ουκρανίας του Πατρ. Μόσχας

Ο νόμος για την μετονομασία της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας, του Πατριαρχείου της Μόσχας, εξακολουθεί να ισχύει παρά απόφαση, την οποία εξέδωσε Επαρχιακό Δικαστήριο του Κιέβου, δήλωσε ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου της χώρας Αντρέι Παρούμπι.

“Η απόφαση του περιφερειακού δικαστηρίου σήμερα είναι πράγματι παράλογη”, δήλωση ο κ. Παρούμπι, υπογραμμίζοντας ότι ο νόμος, ο οποίος  ψηφίστηκε από την Ράντα, παραμένει σε ισχύ.

Νωρίτερα σήμερα,  Επαρχιακό Δικαστήριο του Κιέβου αποφάσισε να υιοθετήσει την σχετικό αίτημα για πάγωμα της διαδικασίας μετονομασίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων