07/03/2020 07/03/2020 Η Παλαιστινιακή Αρχή κήρυξε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στα παλαιστινιακά εδάφη για περίοδο 30 ημερών, από σήμερα 6/3/2020 σε συνέχεια της διάγνωσης επτά κρουσμάτων κορωνοϊού στην περιοχή της Βηθλεέμ. Ειδικότερα, απαγόρευσε την ελεύθερη μετακίνηση μεταξύ των παλαιστινιακών πόλεων, εκτός για εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις, την επίσκεψη προσκυνηματικών και τουριστικών τόπων και τις δημόσιες συναθροίσεις, ενώ διέταξε την...
07 Μαρτίου, 2020 - 11:39
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2020 - 11:28

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού η Βηθλεέμ

Διαδώστε:
Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού η Βηθλεέμ

Η Παλαιστινιακή Αρχή κήρυξε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στα παλαιστινιακά εδάφη για περίοδο 30 ημερών, από σήμερα 6/3/2020 σε συνέχεια της διάγνωσης επτά κρουσμάτων κορωνοϊού στην περιοχή της Βηθλεέμ.

Ειδικότερα, απαγόρευσε την ελεύθερη μετακίνηση μεταξύ των παλαιστινιακών πόλεων, εκτός για εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις, την επίσκεψη προσκυνηματικών και τουριστικών τόπων και τις δημόσιες συναθροίσεις, ενώ διέταξε την ακύρωση κρατήσεων σε ξενοδοχεία από ξένους επισκέπτες και τη ματαίωση προγραμματισμένων συνεδρίων και διασκέψεων.

Επίσης, από χθες, δεν επιτρέπεται η έξοδος από την περιοχή της Βηθλεέμ, παρά μόνο κατόπιν ειδικής άδειας.

Συνεπώς, συνιστάται στους Έλληνες πολίτες που έχουν προγραμματίσει ή έχουν πρόθεση να επισκεφθούν την Παλαιστίνη, να επανεξετάσουν την απόφασή τους έως ότου αρθεί η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων