27/02/2020 27/02/2020 Φωτογραφίες- ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών τίθεται από το πρωί και έως τις 19.30 το απόγευμα η σορός του Κώστας Βουτσά. Αύριο το πρωί στις 9, η σορός του θα μεταφερθεί στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών για την οικογένεια, μέχρι τις 11, ενώ όσοι το επιθυμούν θα μπορούν επίσης εκείνο το...
27 Φεβρουαρίου, 2020 - 10:19
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2020 - 11:20

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Κ. Βουτσά (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Κ. Βουτσά (ΦΩΤΟ)

Φωτογραφίες- ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών τίθεται από το πρωί και έως τις 19.30 το απόγευμα η σορός του Κώστας Βουτσά.
Αύριο το πρωί στις 9, η σορός του θα μεταφερθεί στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών για την οικογένεια, μέχρι τις 11, ενώ όσοι το επιθυμούν θα μπορούν επίσης εκείνο το διάστημα και μέχρι να κλείσουν οι θύρες για τους οικείους του να αποχαιρετήσουν τον μεγάλο ηθοποιό.


Θα ακολουθήσει η Εξόδιος Ακολουθία και οι επικήδειοι λόγοι. Η ταφή του θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Επιθυμία της οικογένειας του Κώστα Βουτσά, όπως έκανε γνωστό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «εάν κάποιος επιθυμεί να κάνει δωρεά εις μνήμην Κώστα Βουτσά ας προτιμήσει τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, γιατί ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή ή τη Μέριμνα-Εταιρία για τη Φροντίδα Παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το Θάνατο, γιατί αγαπούσε τα παιδιά».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων