10/04/2020 10/04/2020 ΑΥΡΙΟ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, κ. Ιερόθεος, ως Εκπρόσωπος Τύπου της Εκκλησίας της Ελλάδος, στο Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” και τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη. Ο Σεβασμιώτατος ομιλεί για την ορθόδοξη πνευματική θεώρηση της ασθένειας, την προσευχή, δίνοντας παράλληλα διευκρινίσεις για τα όσα θα ισχύσουν για τους...
10 Απριλίου, 2020 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2020 - 21:48

ΑΥΡΙΟ – Ο Εκπρόσωπος της ΔΙΣ στο Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

Διαδώστε:
ΑΥΡΙΟ – Ο Εκπρόσωπος της ΔΙΣ στο Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

ΑΥΡΙΟ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, κ. Ιερόθεος, ως Εκπρόσωπος Τύπου της Εκκλησίας της Ελλάδος, στο Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” και τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη.

Ο Σεβασμιώτατος ομιλεί για την ορθόδοξη πνευματική θεώρηση της ασθένειας, την προσευχή, δίνοντας παράλληλα διευκρινίσεις για τα όσα θα ισχύσουν για τους τους απλούς πιστούς κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα και τον εορτασμό του Πάσχα.

Επίσης, απαντά στις επιθέσεις που δέχθηκε και συνεχίζει να δέχεται η Εκκλησία καθόλο το τελευταίο και τωρινό χρονικό διάστημα της κρίσης του ιού του κορονοϊού.

ΑΥΡΙΟ, 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων