21/05/2020 21/05/2020 Για την πανδημία, τις ανθρώπινες ελευθερίες και για το παγκόσμιο φαινόμενο της προσβολής της Θείας Κοινωνίας μίλησε στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος. Ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι η επιστήμη ταπεινώθηκε από την πανδημία αυτή, αναφέρθηκε στο θέμα της βιοηθικής αλλά και στα πνευματικά οφέλη από την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση που...
21 Μαΐου, 2020 - 17:49
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2020 - 17:50

ΣΕ ΛΙΓΟ – Συνέντευξη Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής

Διαδώστε:
ΣΕ ΛΙΓΟ – Συνέντευξη Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής

Για την πανδημία, τις ανθρώπινες ελευθερίες και για το παγκόσμιο φαινόμενο της προσβολής της Θείας Κοινωνίας μίλησε στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος. Ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι η επιστήμη ταπεινώθηκε από την πανδημία αυτή, αναφέρθηκε στο θέμα της βιοηθικής αλλά και στα πνευματικά οφέλη από την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση που βιώνει η ανθρωπότητα, ενώ αναφέρθηκε και στη στάση της Εκκλησίας σε αυτή τη δοκιμασία.

Μη χάσετε τη συνέντευξη του Σεβασμιωτάτου, η οποία θα προβληθεί, σήμερα, 21 Μαϊου, στις 7 το απόγευμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων