06/08/2023 07/08/2023 Επίσκεψη στο Ισραήλ θα πραγματοποιήσει αύριο, Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023, ο Υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκος Δένδιας, όπου θα συναντηθεί με το ομόλογο του Ιώβ Γκάλαντ (Yoav Galant). Στο επίκεντρο των συνομιλιών θα βρεθούν θέματα που αφορούν στην περαιτέρω εμβάθυνση της Στρατηγικής Αμυντικής Σχέσης Ελλάδας – Ισραήλ και συνεργασίας για την ασφάλεια και σταθερότητα στην ευρύτερη...
06 Αυγούστου, 2023 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2023 - 3:49

Σε προσεχές διάστημα η επίσκεψη Δένδια στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Σε προσεχές διάστημα η επίσκεψη Δένδια στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Επίσκεψη στο Ισραήλ θα πραγματοποιήσει αύριο, Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023, ο Υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκος Δένδιας, όπου θα συναντηθεί με το ομόλογο του Ιώβ Γκάλαντ (Yoav Galant).

Στο επίκεντρο των συνομιλιών θα βρεθούν θέματα που αφορούν στην περαιτέρω εμβάθυνση της Στρατηγικής Αμυντικής Σχέσης Ελλάδας – Ισραήλ και συνεργασίας για την ασφάλεια και σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή.

Λόγω μεγαλύτερης διάρκειας του προγράμματος συναντήσεων του Νίκου Δένδια, στο Υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ, η επίσκεψη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων θα πραγματοποιηθεί σε προσεχές χρονικό διάστημα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων