07/09/2020 07/09/2020 Σε ανανέωση της Navtex για το Oruc Reis έως τις 25 Σεπτεμβρίου προχώρησε η τουρκική κυβέρνηση. Όπως γράφει η εφημερίδα Yeni Safak το ερευνητικό σκάφος, θα συνεχίσει το ταξίδι του και θα κατευθυνθεί βορειότερα φτάνοντας στα όρια των χωρικών υδάτων, στα 6 μίλια από τη Ρόδο και το Καστελλόριζο. “Οι δραστηριότητες του Oruç Reis στην τουρκική...
07 Σεπτεμβρίου, 2020 - 10:03
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2020 - 10:04

Σε Ρόδο και Καστελλόριζο το Oruc Reis

Διαδώστε:
Σε Ρόδο και Καστελλόριζο το Oruc Reis

Σε ανανέωση της Navtex για το Oruc Reis έως τις 25 Σεπτεμβρίου προχώρησε η τουρκική κυβέρνηση. Όπως γράφει η εφημερίδα Yeni Safak το ερευνητικό σκάφος, θα συνεχίσει το ταξίδι του και θα κατευθυνθεί βορειότερα φτάνοντας στα όρια των χωρικών υδάτων, στα 6 μίλια από τη Ρόδο και το Καστελλόριζο.

“Οι δραστηριότητες του Oruç Reis στην τουρκική υφαλοκρηπίδα στην Ανατολική Μεσόγειο συνεχίζονται χωρίς διακοπή», αναφέρει δημοσίευμα της Yeni Safak, το οποίο προσθέτει: Η Navtex, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 10 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να παραταθεί έως τις 25 του μήνα. Η έρευνα θα έχει ως βάση τα χωρικά ύδατα Καστελόριζου και Ρόδου».

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια εφημερίδα προ ημερών ανέφερε ότι «έως σήμερα, έχει ερευνηθεί μία θαλάσσια περιοχή μεγαλύτερη των 2.000 km², ενώ στόχος είναι να φτάσει τα 15.000 km² φτάνοντας 6 μίλια από τα ελληνικά χωρικά ύδατα».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων