22/02/2020 23/02/2020 Την ετήσια εορταστική του εκδήλωση πραγματοποίησε, σήμερα ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αθηνών στο κεντρικό ξενοδοχείο Caravel. Η εκδήλωση / θεσμός της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών διοργανώνεται για 30 συνεχόμενα χρόνια και αφορά στη βράβευση των αριστούχων παιδιών πολύτεκνων οικογενειών καθώς και πολύτεκνων γονέων που αρίστευσαν στις σπουδές τους ή απέκτησαν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. Για ακόμη μία χρονιά...
22 Φεβρουαρίου, 2020 - 14:27
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2020 - 18:12

Σε συγκινητικό κλίμα η Βράβευση των Πολυτέκνων

Διαδώστε:
Σε συγκινητικό κλίμα η Βράβευση των Πολυτέκνων

Την ετήσια εορταστική του εκδήλωση πραγματοποίησε, σήμερα ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αθηνών στο κεντρικό ξενοδοχείο Caravel.

Η εκδήλωση / θεσμός της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών διοργανώνεται για 30 συνεχόμενα χρόνια και αφορά στη βράβευση των αριστούχων παιδιών πολύτεκνων οικογενειών καθώς και πολύτεκνων γονέων που αρίστευσαν στις σπουδές τους ή απέκτησαν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών.

Για ακόμη μία χρονιά βραβεύτηκαν από την ΙΜΜ Βατοπαιδίου όσοι νέοι αρίστευσαν τη χρονιά που πέρασε από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολυτέκνων κ. Βασίλειος Θεοτοκάτος ο οποίος ευχαρίστησε την ΙΜΜ Βατοπαιδίου για την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή της.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης και άλλοι Βατοπαιδινοί πατέρες.

Αξιοσημείωτο είναι ότι πρόκειται για μια πράξη της Αγιορείτικης Ιεράς Μονής με την οποία στηρίζει την πολύτεκνη οικογένεια σε μια δύσκολη εποχή για το θεσμό της οικογένειας και μάλιστα της πολύτεκνης. Μαζί με τα βραβεία δόθηκε κι ένα χρηματικό ποσό στον κάθε μαθητή ως ευλογία από τη Μονή.

 

Φωτογραφίες: Νίκος Οικονόμου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων