29/01/2021 29/01/2021 Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επιχειρησιακής εκπαίδευσης συμμετείχε σε θαλάσσιο άλμα στατικού ιμάντα από Ελικόπτερο Chinook CH – 47D. Το άλμα του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ έγινε στα πλαίσια συντήρησης ικανότητας βατραχανθρώπου, μαζί με προσωπικό της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, στη ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Νέα...
29 Ιανουαρίου, 2021 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2021 - 16:14

To θαλάσσιο άλμα του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
To θαλάσσιο άλμα του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επιχειρησιακής εκπαίδευσης συμμετείχε σε θαλάσσιο άλμα στατικού ιμάντα από Ελικόπτερο Chinook CH – 47D.

Το άλμα του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ έγινε στα πλαίσια συντήρησης ικανότητας βατραχανθρώπου, μαζί με προσωπικό της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, στη ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Νέα Περάμου Αττικής.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στο Στρατόπεδο «ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΛΙΝΣΚΗ» έκοψε τη Βασιλόπιτα και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό των Μονάδων του.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

 

Δείτε  φωτογραφίες: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων