07/08/2023 07/08/2023 Ευχαριστώ θερμά τον φίλο Υπουργό κ. Γ.Γεραπετρίτη για την άμεση ανταπόκριση και την αποστολή δυο αεροσκαφών τύπου Canadair που θα συνδράμουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην επαρχία Λεμεσού, σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter o υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος. Ευχαριστώ θερμά τον φίλο Υπουργό κ.Γ.Γεραπετρίτη για την άμεση ανταπόκριση και την αποστολή δυο...
07 Αυγούστου, 2023 - 8:54

Σε ύφεση η πυρκαγιά στην ορεινή Λεμεσό

Διαδώστε:
Σε ύφεση η πυρκαγιά στην ορεινή Λεμεσό

Ευχαριστώ θερμά τον φίλο Υπουργό κ. Γ.Γεραπετρίτη για την άμεση ανταπόκριση και την αποστολή δυο αεροσκαφών τύπου Canadair που θα συνδράμουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην επαρχία Λεμεσού, σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter o υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος.

Σύμφωνα με ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέα Κεττή, επί του παρόντος, η πυρκαγιά στην ορεινή Λεμεσό είναι σε ύφεση. Η πυρκαγιά χωρίστηκε σε τομείς σε συνεργασία με Τμήμα Δασών. Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι επίγειες δυνάμεις επιχειρούσαν με δημιουργία εγκαταστάσεων σωλήνων νερού για κατασβέσεις σε απρόσιτες περιοχές, ενώ τα εναέρια μέσα ξεκινούν για κατασβέσεις ενεργών εστιών και οριοθέτησεις.

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλη πυρκαγιά στη Λεμεσό – Η Ελλάδα αποστέλλει δύο αεροσκάφη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων