29/12/2021 29/12/2021 Σεισμική δόνηση 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, η οποία χαρακτηρίζεται «πολύ ισχυρή», σημειώθηκε στις 07:08 στον θαλάσσιο χώρο 48 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης της Άρβης, στην Κρήτη, αναφέρει ανακοίνωση που δημοσιοποίησε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε όλο το νότιο τμήμα της ανατολικής Κρήτης Αισθητός σε όλη την ανατολική...
29 Δεκεμβρίου, 2021 - 8:56

Σεισμική δόνηση 5,7 βαθμών νότια της Κρήτης

Διαδώστε:
Σεισμική δόνηση 5,7 βαθμών νότια της Κρήτης

Σεισμική δόνηση 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, η οποία χαρακτηρίζεται «πολύ ισχυρή», σημειώθηκε στις 07:08 στον θαλάσσιο χώρο 48 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης της Άρβης, στην Κρήτη, αναφέρει ανακοίνωση που δημοσιοποίησε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε όλο το νότιο τμήμα της ανατολικής Κρήτης

Αισθητός σε όλη την ανατολική Κρήτη, κυρίως στο νότιο τμήμα αλλά και στο Ηράκλειο, έγινε ο σεισμός μεγέθους 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές, οχήματα της Πυροσβεστικής πραγματοποιούν ελέγχους σε όλο το νότιο τμήμα της περιοχής, όπου φαίνεται να έγινε περισσότερο αισθητή η σεισμική δόνηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων