28/09/2021 28/09/2021 Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, κ. Ανδρέας μιλώντας για τον θάνατο του 62χρονου Ιάκωβου Τσαγκαράκη από τον σεισμό  των 5,8 Ρίχτερ.  Ο άτυχος άνδρας καταπλακώθηκε από την στέγη της εκκλησία του Προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι την ώρα που έκανε εργασίες για την αναστήλωσή της. Όπως είπε ο κ....
28 Σεπτεμβρίου, 2021 - 8:59
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2021 - 15:36

Σεισμός Κρήτη: Είχε κάνει τάμα να σώσει τον Προφήτη Ηλία

Διαδώστε:
Σεισμός Κρήτη: Είχε κάνει τάμα να σώσει τον Προφήτη Ηλία

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, κ. Ανδρέας μιλώντας για τον θάνατο του 62χρονου Ιάκωβου Τσαγκαράκη από τον σεισμό  των 5,8 Ρίχτερ.

Ο άτυχος άνδρας καταπλακώθηκε από την στέγη της εκκλησία του Προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι την ώρα που έκανε εργασίες για την αναστήλωσή της. Όπως είπε ο κ. Ανδρέας στην τηλεόραση CRETA: «είχε κάνει τάμα να διασώσει την εκκλησία και να τη διαφυλάξει. Έχουμε μάρτυρες εν έτει 2021. Έλεγε ότι πρέπει να τη διαφυλάξουμε γιατί είναι στοιχείο του πολιτισμού μας και της παράδοσης».

Ο 62χρονος βρισκόταν στην εκκλησία την ώρα που ο Εγκέλαδος «χτύπησε» το νησί, με τον τρούλο να πέφτει και να τον καταπλακώνει. Μαζί του βρισκόταν και ο γιος του, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων