27/09/2021 27/09/2021 Πυρετώδεις είναι οι εργασίες ώστε να στηθούν σκηνές στο εκθεσιακό κέντρο Αρκαλοχωρίου από τον στρατό – «Θα προφέρουμε στέγη και τροφή ώστε κανείς να μην βρεθεί σε δύσκολη θέση», δήλωσε νωρίτερα ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης Άνδρες του Στρατού βρίσκονται επί ποδός για το στήσιμο σκηνών στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου. Ειδικότερα, οι άνδρες κλήθηκαν...
27 Σεπτεμβρίου, 2021 - 20:21
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2021 - 20:25

Σεισμός στο Ηράκλειο: Ο στρατός στήνει σκηνές (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Σεισμός στο Ηράκλειο: Ο στρατός στήνει σκηνές (ΦΩΤΟ)

Πυρετώδεις είναι οι εργασίες ώστε να στηθούν σκηνές στο εκθεσιακό κέντρο Αρκαλοχωρίου από τον στρατό – «Θα προφέρουμε στέγη και τροφή ώστε κανείς να μην βρεθεί σε δύσκολη θέση», δήλωσε νωρίτερα ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης

«Πήραμε απόφαση  με το Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη να στηθούν σκηνές για 2500 ώστε να εξυπηρετηθούν όλες οι οικογένειες που έχουν πληγεί και οι άνθρωποι που δεν πρέπει να μπουν στα σπίτια τους απόψε», τόνισε νωρίτερα ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης. Υπογράμμισε επίσης ότι: Παρακολουθούμε τη σεισμική ακολουθία και υπάρχει συνεχής έλεγχος από την ομάδα σεισμικού κινδύνου. Η προσπάθεια είναι να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο ο οποίος θα μείνει εκτός σπιτιών . θα προφέρουμε στέγη και τροφή ώστε κανείς να μην βρεθεί σε δύσκολη θέση.

 

Ενενήντα δωμάτια ξενοδοχείων για τους σεισμόπληκτους

Ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, έπειτα από συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Αλέξανδρο Βασιλικό, επικοινώνησε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη και τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τους ενημέρωσε για την άμεση διαθεσιμότητα 90 δωματίων, σε πρώτη φάση,  σε ξενοδοχεία της περιοχής, για τις ανάγκες των πληγέντων από τον σημερινό ισχυρό σεισμό στο Ηράκλειο.

ΠΗΓΗ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων