14/01/2022 14/01/2022 Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 19:40 το απόγευμα της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου, σε περιοχές της Λακωνίας και της Μεσσηνίας. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε 14 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά του Γυθείου. Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό...
14 Ιανουαρίου, 2022 - 21:08

Σεισμός σε Λακωνία-Μεσσηνία

Διαδώστε:
Σεισμός σε Λακωνία-Μεσσηνία
Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 19:40 το απόγευμα της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου, σε περιοχές της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε 14 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά του Γυθείου.

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 12 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά του Γυθείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων