27/09/2021 27/09/2021 Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Μινώα Πεδιάδος – Ο σχεδιασμός είναι να μπορέσει ο κόσμος να είναι ασφαλής. Έχουν ήδη αρχίσει να στήνονται οι πρώτες σκηνές στο Αρκαλοχώρι μετά απο τον ισχυρότατο σεισμό, ενώ στόχος είναι να στηθούν σκηνές ακόμα και σε χωριά ώστε ο κόσμος να μην παραμείνει μέσα στα σπίτια του...
27 Σεπτεμβρίου, 2021 - 18:21
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2021 - 18:23

ΣΕΙΣΜΟΣ: Στήνονται οι σκηνές στο Αρκαλοχώρι

Διαδώστε:
ΣΕΙΣΜΟΣ: Στήνονται οι σκηνές στο Αρκαλοχώρι

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Μινώα Πεδιάδος – Ο σχεδιασμός είναι να μπορέσει ο κόσμος να είναι ασφαλής.

Έχουν ήδη αρχίσει να στήνονται οι πρώτες σκηνές στο Αρκαλοχώρι μετά απο τον ισχυρότατο σεισμό, ενώ στόχος είναι να στηθούν σκηνές ακόμα και σε χωριά ώστε ο κόσμος να μην παραμείνει μέσα στα σπίτια του και να είναι σύμφωνα ασφαλής, με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη.

Μάλιστα, όπως επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης από το Αρκαλοχώρι κατά τη διάρκεια σύσκεψης: «Έρχονται ήδη 300 σκηνές και ετοιμάζεται το εκθεσιακό κέντρο Αρκαλοχωρίου. Φροντίζουμε για τη διατροφή επίσης».

ΠΗΓΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων