27/09/2021 27/09/2021 Συγκλονισμένος ο οδηγός που περνούσε από το σημείο της κατολίσθησης τη στιγμή του ισχυρού σεισμού εντάσεως 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που σημειώθηκε νωρίτερα στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου. Την τύχη με το μέρος του είχε ένας οδηγός αυτοκινήτου που τη στιγμή του ισχυρού σεισμού 6 Ρίχτερ στην Κρήτη, περνούσε από τον Προφήτη Ηλία. Τεράστια βράχια...
27 Σεπτεμβρίου, 2021 - 16:49
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2021 - 16:54

ΣΕΙΣΜΟΣ: “Θα πρέπει να ανάψουμε ένα κερί στην Παναγία”

Διαδώστε:
ΣΕΙΣΜΟΣ: “Θα πρέπει να ανάψουμε ένα κερί στην Παναγία”

Συγκλονισμένος ο οδηγός που περνούσε από το σημείο της κατολίσθησης τη στιγμή του ισχυρού σεισμού εντάσεως 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που σημειώθηκε νωρίτερα στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου.

Την τύχη με το μέρος του είχε ένας οδηγός αυτοκινήτου που τη στιγμή του ισχυρού σεισμού 6 Ρίχτερ στην Κρήτη, περνούσε από τον Προφήτη Ηλία. Τεράστια βράχια έπεσαν στο οδόστρωμα τη στιγμή που περνούσε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο Γιάννης Μαραγκάκης, ο οποίος σώθηκε από θαύμα όπως αναφέρει συγκλονισμένος.

Όπως τόνισε ο κ.Μαραγκάκης μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV: «Είναι θαύμα αυτό που συνέβη θα πρέπει να ανάψουμε ένα κερί στην Παναγία. Εκεί ακριβώς στη στροφή άρχισε και κουνούσε το αυτοκίνητο, νόμιζα ότι με έπιασε λάστιχο, έκοψα ταχύτητα και πήγα δεξιά για να σταματήσω. Δεν πρόλαβα να σταματήσω και είδα το βράχο που γύριζε, ένα σύννεφο σκόνης, δεν έβλεπα τίποτα και βράχια που έπεφταν. Το μόνο που πάθαμε είναι ότι τραυματίστηκε αλλά ευτυχώς ελαφρά η γυναίκα, από τον πανικό βγήκε από το αυτοκίνητο και τη χτύπησε μία πέτρα στο κεφάλι».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων