17/02/2020 17/02/2020 Σεμινάριο για τα Μέσα Ηλεκτρονικής Κοινωνικής Δικτύωσης παρακολούθησαν οι επιστημονικοί συνεργάτες της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου 2020, στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, στο πλαίσιο της προσπάθειας συνεχούς επιμόρφωσης και κατάρτισής τους. Στο Σεμινάριο δίδαξε ο Δρ Gernot Meier, Επιστημονικός Συνεργάτης της Ευαγγελικής Εκκλησίας της Βάδης στη Γερμανία και Υπεύθυνος για...
17 Φεβρουαρίου, 2020 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2020 - 15:15

Σεμινάριο για το Διαδίκτυο και τα Social Media στην ΟΑΚ

Διαδώστε:
Σεμινάριο για το Διαδίκτυο και τα Social Media στην ΟΑΚ

Σεμινάριο για τα Μέσα Ηλεκτρονικής Κοινωνικής Δικτύωσης παρακολούθησαν οι επιστημονικοί συνεργάτες της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου 2020, στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, στο πλαίσιο της προσπάθειας συνεχούς επιμόρφωσης και κατάρτισής τους.

Στο Σεμινάριο δίδαξε ο Δρ Gernot Meier, Επιστημονικός Συνεργάτης της Ευαγγελικής Εκκλησίας της Βάδης στη Γερμανία και Υπεύθυνος για τις Θετικές Επιστήμες, τον Πολιτισμό και τα Μ.Μ.Ε.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΟΑΚ, Δρ Κωνσταντίνος Ζορμπάς, καλωσόρισε τον κ. Meier και τόνισε ότι το παρόν Σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας με το Δίκτυο Ακαδημιών της Ευρώπης (OIKOSNET EUROPE).

 

 

Ο κ. Meier παρουσίασε τη φιλοσοφία του διαδικτύου και ανέπτυξε ένα ειδικό Εργαστήριο που αφορά τη μέθοδο αφήγησης μιας ιστορίας “story telling”, μέσω της οποίας δύνανται να προωθηθούν πιο αποτελεσματικά οι ιδέες και οι δράσεις της ΟΑΚ. Μέσα από παραδείγματα από τον χώρο της διαφήμισης, αλλά και την εκτενή αναφορά στη δύναμη της εικόνας, ο κ. Meier τόνισε πως το σημαντικό κάθε φορά στην προβολή της εκάστοτε είδησης, είναι η σωστή μετάδοση του μηνύματος και η κατανόησή του, από όλους ανεξαιρέτως.

Κατά την παραμονή του, ο κ. Meier είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί και σε άλλους χώρους του Ιδρύματος, όπως η Βιβλιοθήκη της ΟΑΚ, «Το Φως» και το Μουσείο Κρητικών Βοτάνων.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων