29/08/2021 29/08/2021 Για την νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, με τίτλο «Ο άνθρωπος του Θεού» (Man of God), μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 ο Άρης Σερβετάλης.  Ο πρωταγωνιστής της ταινίας αναφέρθηκε στη σχέση που είχε ο Άγιος Νεκτάριος με τον Θεό και το πώς αυτή τον οδήγησε στην αγιοσύνη, ενώ χαρακτήρισε παράδειγμα προς μίμηση τόσο την...
29 Αυγούστου, 2021 - 12:25
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2021 - 12:26

Σερβετάλης για το Man of God: «Ίσως απαλύνει το φόβο»

Διαδώστε:
Σερβετάλης για το Man of God: «Ίσως απαλύνει το φόβο»

Για την νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, με τίτλο «Ο άνθρωπος του Θεού» (Man of God), μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 ο Άρης Σερβετάλης.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας αναφέρθηκε στη σχέση που είχε ο Άγιος Νεκτάριος με τον Θεό και το πώς αυτή τον οδήγησε στην αγιοσύνη, ενώ χαρακτήρισε παράδειγμα προς μίμηση τόσο την ζωή του Αγίου Νεκταρίου όσο και όλων των αγίων.

Ακολούθως, εξήγησε από πού πιάνει το νήμα της ζωής του Αγίου Νεκταρίου η ταινία και μίλησε για το πόσο επίκαιρη είναι.

Η ταινία έχει κερδίσει τα βραβεία αλλά και τις εντυπώσεις του κοινού, καθώς, όπως λέει ο πρωταγωνιστής της, υπάρχει «μεγάλη ανταπόκριση», κάτι που χαρακτηρίζει «συγκινητικό».

«Είναι μια ταινία που ίσως απαλύνει κάπως όλο αυτό τον φόβο που επικρατεί στις μέρες μας. Χρειάζεται πίστη, για να κρατηθούμε σε αυτές τις δυσκολίες που ζούμε», καταλήγει ο γνωστός ηθοποιός.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων