10/05/2021 10/05/2021 Σε ποινές αργίας και αφαίρεσης οφφικίων σε τέσσερεις ιερείς για παράβαση των αποφάσεων της Ιεράς Συνόδου, προχώρησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος. Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών, επισήμανε πως προχώρησε στην απόφαση αυτή καθώς οι ιερείς έκαναν την ακολουθία της Ανάστασης στις 12 τα μεσάνυχτα, παραβιάζοντας και τους νόμους του κράτους και τις αποφάσεις της...
10 Μαΐου, 2021 - 14:12
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2021 - 18:24

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ: Αργία σε ιερείς που τέλεσαν την Ανάσταση στις 12

Διαδώστε:
ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ: Αργία σε ιερείς που τέλεσαν την Ανάσταση στις 12

Σε ποινές αργίας και αφαίρεσης οφφικίων σε τέσσερεις ιερείς για παράβαση των αποφάσεων της Ιεράς Συνόδου, προχώρησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών, επισήμανε πως προχώρησε στην απόφαση αυτή καθώς οι ιερείς έκαναν την ακολουθία της Ανάστασης στις 12 τα μεσάνυχτα, παραβιάζοντας και τους νόμους του κράτους και τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μπορούν να λειτουργούν ανεξέλεγκτα και να κάνουν του κεφαλιού τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων