14/12/2019 14/12/2019 Σημαντικά ευρήματα προΰπαρξης ναού και άλλων κτισμάτων στην περιοχή, έφεραν στο φως οι εργασίες ανακαίνισης και επέκτασης του εξωκλησίου της Παναγιώτισσας στον Πρωταρά. Η ανακάλυψη αυτή της βάσης αρχαίου ναού αναμένεται να φωτίσει περεταίρω την εκκλησιαστική και πολιτιστική ιστορία της περιοχής. Σήμερα το πρωί ομάδα γερμανών εμπειρογνωμόνων που εργάζονται στο project ανάδειξης της Μονής Αγίας...
14 Δεκεμβρίου, 2019 - 11:31
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2019 - 11:34

Σημαντικά ευρήματα εντοπίστηκαν στην Κύπρο

Διαδώστε:
Σημαντικά ευρήματα εντοπίστηκαν στην Κύπρο

Σημαντικά ευρήματα προΰπαρξης ναού και άλλων κτισμάτων στην περιοχή, έφεραν στο φως οι εργασίες ανακαίνισης και επέκτασης του εξωκλησίου της Παναγιώτισσας στον Πρωταρά.

Η ανακάλυψη αυτή της βάσης αρχαίου ναού αναμένεται να φωτίσει περεταίρω την εκκλησιαστική και πολιτιστική ιστορία της περιοχής.

Σήμερα το πρωί ομάδα γερμανών εμπειρογνωμόνων που εργάζονται στο project ανάδειξης της Μονής Αγίας Νάπας, συνοδευόμενοι από τον Μητροπολίτη Κωνσταντίας κ. Βασίλειο, πραγματοποίησαν επιτόπια επίσκεψη στο χώρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων