16/01/2023 16/01/2023 Σημαντική άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία από την Τρίτη 17 Ιανουαρίου έως την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών meteo.gr για τον καιρό. Οι μέγιστες τιμές της αναμένεται να ξεπεράσουν κατά τόπους τους 20 βαθμούς Κελσίου. Αιτία θα είναι οι νότιοι άνεμοι που θα επικρατήσουν στην ατμόσφαιρα, οι...
16 Ιανουαρίου, 2023 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2023 - 12:02

Σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας έως την Πέμπτη

Διαδώστε:
Σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας έως την Πέμπτη

Σημαντική άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία από την Τρίτη 17 Ιανουαρίου έως την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών meteo.gr για τον καιρό. Οι μέγιστες τιμές της αναμένεται να ξεπεράσουν κατά τόπους τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Αιτία θα είναι οι νότιοι άνεμοι που θα επικρατήσουν στην ατμόσφαιρα, οι οποίοι θα μεταφέρουν θερμές αέριες μάζες προς τη χώρα μας. Ενίσχυση θα παρουσιάσουν επίσης οι νότιοι άνεμοι στα πελάγη φτάνοντας κατά τόπους τα 6-7 μποφόρ και από την Τετάρτη κατά τόπους τα 7-8 μποφόρ, ενώ αυξημένες θα είναι και οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα από την Τρίτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων