21/10/2020 21/10/2020 Ολοκληρώθηκε η δίκη του Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Κέρκυρας. Ο Σεβασμιώτατος κρίθηκε ΑΘΩΟΣ και για τις δύο υποθέσεις για τις οποίες κατηγορείτο. Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του Σεβασμιωτάτου έξω απο το δικαστικό μέγαρο, αμέσως μετά το άκουσμα της ετυμηγορίας. «Σήμερα, αλήθεια είναι ότι η Δικαιοσύνη ιερούργησε. Όπως ακριβώς...
21 Οκτωβρίου, 2020 - 18:05
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2020 - 18:16

«Σήμερα, αλήθεια είναι, ότι η Δικαιοσύνη ιερούργησε»

Διαδώστε:
«Σήμερα, αλήθεια είναι, ότι η Δικαιοσύνη ιερούργησε»

Ολοκληρώθηκε η δίκη του Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Κέρκυρας. Ο Σεβασμιώτατος κρίθηκε ΑΘΩΟΣ και για τις δύο υποθέσεις για τις οποίες κατηγορείτο.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του Σεβασμιωτάτου έξω απο το δικαστικό μέγαρο, αμέσως μετά το άκουσμα της ετυμηγορίας.

«Σήμερα, αλήθεια είναι ότι η Δικαιοσύνη ιερούργησε. Όπως ακριβώς και στην απολογία μου είπα, ό,τι όταν λειτουργώ δεν μπορώ να έχω τον νου μου πουθενά αλλού, παρά μόνο στον Θεόν τον Οποίον λειτουργώ. Και τους είπα, ότι το ίδιο διακόνημα κάνετε κι εσείς, διότι η Δικαιοσύνη δεν είναι ανθρώπινο, αλλά είναι θείο» ήταν τα πρώτα λόγια του Σεβ. Μητροπολίτου Κερκύρας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Αποστολή στην Κέρκυρα: Δημοσιογράφος – Νικόλαος Ζαϊμης – Εικονολήπτης – Ανδρέας Χαλκιόπουλος – Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων