28/01/2021 28/01/2021 Ο Γέροντας  Εφραίμ, Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου θα συνομιλήσει σήμερα το απόγευμα με τις πρεσβυτέρες Ρουμάνων κληρικών στη 2η Σύναξη που διοργανώνει το Διαδικτυακό Περιοδικό Πεμπτουσία.  Τη Σύναξη θα μπορέσετε να παρακολουθήστε μέσω του Διαδικτυακού Περιοδικού Πεμπτουσία (www.pemptousia.gr) και του Πρακτορείου Ορθοδοξία (www.ope.gr) αλλά και από τις σελίδες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Τη...
28 Ιανουαρίου, 2021 - 16:13
Τελευταία ενημέρωση: 28/01/2021 - 17:34

Σήμερα η 2η Σύναξη του Γέροντα Εφραίμ με πρεσβυτέρες Ρουμάνων Ιερέων

Διαδώστε:
Σήμερα η 2η Σύναξη του Γέροντα Εφραίμ με πρεσβυτέρες Ρουμάνων Ιερέων

Ο Γέροντας  Εφραίμ, Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου θα συνομιλήσει σήμερα το απόγευμα με τις πρεσβυτέρες Ρουμάνων κληρικών στη 2η Σύναξη που διοργανώνει το Διαδικτυακό Περιοδικό Πεμπτουσία. 

Τη Σύναξη θα μπορέσετε να παρακολουθήστε μέσω του Διαδικτυακού Περιοδικού Πεμπτουσία (www.pemptousia.gr) και του Πρακτορείου Ορθοδοξία (www.ope.gr) αλλά και από τις σελίδες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Τη σύναξη θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε ζωντανά στις σελίδες μας:

στην ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ
www.pemptousia.gr ή https://www.facebook.com/pemptousiagr

στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
www.orthodoxianewsagency.gr ή https://www.facebook.com/orthodoxianewsagency

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων