07/03/2020 07/03/2020 Την 72η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την υπόλοιπη χώρα γιορτάζουν και φέτος με λαμπρότητα τα νησιά μας. Η 7η Μαρτίου 1948 αποτελεί ημερομηνία ορόσημο για την περιοχή, καθώς μετά από έξι και πλέον αιώνες και αμέτρητους κατακτητές, η νότια εσχατιά του Αιγαίου επέστρεψε και πάλι στην «αγκαλιά» της μητέρας Ελλάδας. Σήμερα, η Ρόδος...
07 Μαρτίου, 2020 - 22:29

Σήμερα η Ρόδος και όλα τα Δωδεκάνησα αποτίουν φόρο τιμής

Διαδώστε:
Σήμερα η Ρόδος και όλα τα Δωδεκάνησα αποτίουν φόρο τιμής

Την 72η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την υπόλοιπη χώρα γιορτάζουν και φέτος με λαμπρότητα τα νησιά μας.

Η 7η Μαρτίου 1948 αποτελεί ημερομηνία ορόσημο για την περιοχή, καθώς μετά από έξι και πλέον αιώνες και αμέτρητους κατακτητές, η νότια εσχατιά του Αιγαίου επέστρεψε και πάλι στην «αγκαλιά» της μητέρας Ελλάδας.

Σήμερα, η Ρόδος και όλα τα Δωδεκάνησα αποτίουν φόρο τιμής σε όλους εκείνους που αγωνίστηκαν και έδωσαν και τη ζωή τους για την λευτεριά του τόπου.

Σύλλογοι, σωματεία, σχολεία όλων των βαθμίδων και στρατός, παρελαύνουν αποσπώντας θερμό χειροκρότημα των χιλιάδων συμπολιτών μας που κατέβηκαν στο κέντρο της Ρόδου.

Παρόντες στην παρέλαση και τις εκδηλώσεις για την επέτειο της 7ης Μαρτίου είναι και φέτος εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, κομμάτων, φορέων και αρχών του τόπου μας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την παρέλαση και την κατάθεση στεφάνων:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: Η ΡΟΔΙΑΚΗ rodiaki.gr

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων